Reumatische aandoeningen

Reumatische aandoeningen kunnen een grote impact hebben op de kwaliteit van leven. Oefentherapie kan helpen om de dagelijkse houdingen en bewegingen te verbeteren en klachten als pijn, stijfheid en vermoeidheid te verminderen. Hierbij maken we vaak gebruik van een oefenprogramma gericht op spierversterking, conditieverbetering en het behouden van de mobiliteit in de gewrichten.   
Ook pre- en postoperatieve begeleiding (bijvoorbeeld bij een knie- of heupprothese) is mogelijk. 
Begeleiding aan huis is mogelijk op indicatie van de huisarts of specialist. 
 
Reuma hydrotherapie oefengroep
Heb je reumatoïde artritis, poly-artrose, fibromyalgie of een andere reumatische aandoening? En wil je je gewrichten en spieren soepel en sterk houden? Kom dan gezellig mee oefenen en zwemmen in het verwarmde zwembad van Sportcentrum Rozengaarde in Doetinchem. 

Maandag     10.30 - 11.15 uur
 

De groepslessen worden georganiseerd door de Reumapatiëntenvereniging Oost-Achterhoek. Deelname kost ongeveer €4,- per les. Bij sommige aanvullende zorgverzekeringen is een vergoeding mogelijk van deze kosten. Een proefles is gratis en vrijblijvend. Neem gerust contact met mij op voor meer informatie. Aanvullende informatie staat ook op de website van de Reumapatiëntenvereniging: www.rpvoostachterhoek.nl/hydrotherapie

 

 

 

 

 

 
 
 
 

 


 

Laatste nieuws


 

Corona Revalidatie
Lees meer
Looptraining bij Etalagebenen (Claudicatio Intermittens)
Lees meer
Revalidatie na heup- of knieprothese
Lees meer

 

Sociale Media